„Pyszne i zdrowe śniadania przygotowane na bazie lokalnych i ekologicznych produktów"
Tradycyjne (pieczywo pszenne i razowe, pasta jajeczna, frankfurterka pieczona, jajecznica, ser żółty, wędlina, pomiodr, ogórek, masło, sok wyciskany: pomarańcza z marchewką).
Francuskie (croissant maślany i pieczywo, naleśnik smażony na maśle z miodem, sałatka z owoców sezonowych, miód, dżemy i konfitury, nutella, jogurt naturalny typu greckiego, suszone owoce i orzechy, sok wyciskany: pomarańcza z marchewką).
Vege (pieczywo pszenne i razowe, pasta warzywna z soczewicą, sałatka warzywna: sałata lodowa, tofu smażone, oliwki; pomidory suszone z oliwą, warzywa julienne: marchewka, ogórek, kalarepa; cieciorka z pomidorem i czerwoną cebulką i ogórkiem kiszonym, masło roślinne, jogurt wegański, sok wyciskany: burak, marchew i jabłko).
FIT bez glutenu (wieloziarnista granola z miodem, świeżymi owocami i jogurtem bez laktozy, sałatka: pomidor, ogórek zielony, cebula czerwona, papryka, soczewica, tofu; mix orzechów i nasion: nerkowiec, słonecznik, dynia, migdał; sok wyciskany: burak, marchew i jabłko).